Naše sudopere se skladno uklapaju u enterijere iz bilo kog stila ili mode, od
secesije do klasicizma. Odvažna dizajnerska rešenja, elegantan stil i bogatstvo spektra boja nam omogućavaju da dugo razvijamo nove trendove.

Florentina je vodeca komapnija u Rusiji u proizvodnji kuhinjskih sudopera i sanitarije. Sa iskustvom od preko 20 godina, dobitnik je znacajnih nagrada i povelja.
Kvalitet je priznat u celom svetu. Dobitnik glavne nacionalne nagrade „PREDUZEĆE GODINE – 2015“, laureat nacionalnog ekonomskog rejtinga „NAJBOLJA KOMPANIJA U
RUSIJI – 2016.“, u nominaciji „LIDER INDUSTRIJE“.

Vaše zadovoljstvo je naš cilj. Mi smo FLORENTINA.

materijali

Florengran© i Florensil©

DR GANS

Florengran – materijal  baziran na osnovi kvarcnog peska. Ima visoku otpornost na udarce, mehanička opterećenja, abraziju, hemikalije, visoke temperature I termičke udare. Ima širok spektar boja, sličan prirodnim mineralima i karakterističnu teksturnu površinu – želkot.

FLORENTINA

Florensil – materijal na osnovi drobljenog kvarcnog peska i izuzetno izdržljivog polimera. Posebnom modifikacijom površine kvarca i uvođenjem mikrokristalnih jodida  u polimere, čine ovaj materijal veoma izdržljivim i otpornim na agresivne spoljnje uticaje. Fine je strukture, svilenkast na dodir, sa paletom umerenih, svetlih mat boja.